• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő. Mostanában furcsán viselkedik a szivem, ezért elmentünk orvoshoz és ultrahanggal megnézték. Nem találtak semmit, minden normálisan működik. Azonban szoktam érezni ahogy dobog a szivem, és néha gyengébben, néha erősebben szúrkál is. Az a gyanúm hogy a pajzsmirigyemmel lehet valami, orvos azt mondta hogy tömegesebb tapintású. Akkor még nem nagyon foglalkoztam vele, mert azelőtt voltam beteg. De még mindig ugyanolyan, és ha jól tudom, pajzsmirigy túlműködés esetén lehetnek ilyen panaszok a szivem környékén... Önnek mi a véleménye ? Mit kéne tennem ? Előre is köszönöm a válaszát !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívdobogás témában

        Kedves Kérdező! A panaszt okozhatja akár vérszegénység, alacsony folyadékfogyasztás is, ezeknek lenne érdemes először utánajárni, emellett magnézium szedését javaslom. Ha így se javul, nézessék meg a pajzsmirigyfunkciót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 26., 10:51; Megválaszolva: 2011. április 27., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: