• ICD

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az interneten olvastam és azt szeretném megkérdezni,hogy igaz-e, miszerint a hütőszekrényen levő hütőmágnes, valóban árt-e illetve veszélyes-e az ICD defiblirátorral élők számára- amiben van pacmeker funkció is?

        Dr. Bene Orsolya válasza a pacemaker témában

        Kedves kérdező! Ezek többnyire gyengécske mágnesek, ha funkciójuknak megfelelően használja őket, nem lesz tőlük baja. Vagyis az ICD-re közvetlenül nem kellene őket tenni (vagy szállításkor ICD melletti zsebbe, bár ez inkább férfiakat érint), abból lehet probléma, de a hűtőn nem okoznak gondot.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. április 16., 23:08; Megválaszolva: 2011. április 18., 17:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: