• Nyaki ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.dr.Nő! Az előző kérdésem csak egy részére kaptam választ! Az,hogy a nyaki ultrahangnál találtak egy 4mm-es meszesedést,az ugy -ahogy " rendben"De volt egy olyan gond is,hogy a bal carotis interna vizsgálható szakasza kanyargós lefutásu. mindkét CCA-ban valamint mindkét ICA és ECA vizsg.szakaszán norm,sebességü áramlás. Ez miatt riogat a belgyógyász mütéttel! Indokolt? Köszönettel:Éva

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a nyaki ultrahang témában

        Kedves Kérdező! Az hogy kanyargós az ér nem jelent problémát, mindenkinél más és más lefutású. A lényeg az, hogy a véráramlás normális benne, így semmilyen műtét nem jön szóba.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 13., 17:56; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: