• Szívpanaszok: éles fájdalom, szúrás zsibadással

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előző alkalommal erős szívbedobogásom volt,ezért kellett mennem,akkor megvizsgáltak ekg holter is volt,azt mondták gyomrom miatt van kaptam Pantacid-ot (remélem jól írtam), és a bedobogás elmúlt. De most ez nem olyan, nagyon éles fájdalmat vagy szúrást érzek így már 3 napja zsibbadással viszont mostmár nem jár mindig,csak belehasít a szívembe. A vérnyomásom alacsony 90 körül szokott lenni, szóval még az sem magas hogy esetleg azért lenne...

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! Továbbra is azt tudom mondani, hogy menjen el vizsgálatra, anélkül nehéz bármit is mondani. Mellkasi fájdalmat okozhat stressz, mozgásszervi eltérés, reflux, de szívburok-, szívizom-, mellhártya-gyulladás is, ezeket interneten nem lehet elkülöníteni, javasolt kardiológiai kontroll, vagy a háziorvos felkeresése.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 13., 12:46; Megválaszolva: 2011. április 14., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: