• Szívpanaszok: Nem értem mitől lehet, mit lehetne tenni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Helló! 2 napja nagyon erős szív fájdalmat érzek, vagy nem is tudom minek nevezzem, és mikor hirtelen előjön akkor lezsibbadok pár másodpercre a karom és mindenem. Kardiológián jártam fél éve kb semmit nem találtak, így nem értem mitől lehet ez. Fél-1 óránként csinálja ezt a szivem és olyan erősen, hogy úgy érzem leáll a szívem tőle vagy meghalok. Szeretnék tanácsot kérni,hogy mit lehetne tenni vagy mégis mi lehet a baj. Magnéziumot szedek. Előre is köszönöm szépen a választ! :)

        WEBBeteg szakértő válasza a szívtáji fájdalom, zsibbadás témában

        Kedves kérdező! Nem írja, mi miatt kellett menni a kardiológiára, ugyanilyen panaszok miatt? Látatlanul nehéz megmondani, mi lehet a háttérben, lehet, hogy csak stressz vagy mozgásszervi ok, ebben az életkorban a koszorúér-betegségnek kicsi az esélye (korábban gondolom történt szívultrahang, ami a veleszületett rendellenességeket, szívizom-betegségeket kizárta, ha azt írta, minden rendben volt), de vizsgálat nélkül nehéz bármit is kizárni. Javasolt mielőbbi orvosi vizsgálat, szükség esetén kardiológiai kontroll.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 12., 11:36; Megválaszolva: 2011. április 12., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: