• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tüdőembolia gyanuval került afiam a korházba szívultrahangot végeztek,aminek az eredménye hogy a szíve olyan idős mint egy 70-éves embernek a fő ütőerek kivannak tágulva ,de semmit nem mondanak. fogyjon le és kész. szédül fáj a füle légszomjal küzködik az mondták hogya vérhígítotol van .mi lesz vele család alapítás elött áll. hogyan tovább köszönöm a segítséget batykone

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Küldje el a pontos leletet, leleteket, mert a megfogalmazás nem teljesen egyértelmű.Ha készült mostanában labor, azt is küldjék el, illetve az ismeret betegségeket és a szedett gyógyszereket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 09., 16:43; Megválaszolva: 2011. április 10., 17:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: