• Szívügy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel már elég régen rossz az álltalános állapotom elkezdtem mérni rendszeresen a vérnyomásom. Ekkor tünt fel, hogy a gép folyamatosan szívritmus zavart jelez nálam. Néha szédülök, bal oldalon néha szur, alvás közben arra ébredek, hogy úgy beindul a szívem, mintha meg sem akarna állni. Tehát a kérdésem, forduljak orvoshoz, vagy magától is rendeződhet ez az állapot. Elég stresszes volt mostanában az életem, és én arra gondolok, hogy ez magától is helyre állhat. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szívritmuszavar témában

        Kedves Kérdező!

        A leírt panaszokat komolyan kell venni, mivel csak orvos tudja megállapítani, hogy egy ritmuszavar ártalmatlan vagy veszélyes.

        A ritmuszavarok eleinte ritkán, átmenetileg jelentkeznek, de aztán egyre gyakoribbá válnak, majd állandósulnak kezelés nélkül. A korai kezelés eredményeseb gyógyulást hozhat.

        Keresse fel háziorvosát,  kardiológiai vizsgálata szükséges.

        Dr Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-27 00:10:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 07:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: