• Mi oka lehetett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Ur! Reggeli rosszullétem miatt írok önöknek!Elkezdet a szíven körül görcsölni és ahogy vettem a levegőt a görcs erősödött!Meg álltam és almikor biztos voltam benne hogy el múlt tovább indultam!De pár perc múlva erős szédülés lépet fel!Fel sem tudtam emelni a fejem mert éreztem hogy ki megy alólam a talaj!Így nagyon óvatosan csak lehajtott fejjel sétáltam haza!De az is meg erőltető volt!Reggeliztem is nem dohányzom!Mivel szív-érrendszeri betegségem van!Oda figyelek a helyes táplálkozásra!Sp54-et szedek napi 6-ot és astrixot napi egyet egy hónapja pedig b-vitamin komplettet is!Köszönöm szíves válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Mivel nem írta meg, hogy milyen jellegű szívbetegsége van, ezért azt tudom csak javasolni, hogy a gondozó orvosát keresse fel egy kontroll céljából, illetve, hogy panaszai összefüggenek-e ezzel a betegséggel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 25., 20:46; Megválaszolva: 2011. március 28., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: