• Lábfej lilulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a lábfejem, és lábujjaim évek óta lilulnak.Persze ilyenkor jéghidegek, még melegben is legtöbbször zokniban vagyok,. A másik véglet, amikor vérvörös. Sajnos ha melegem van , vagy sétálok, 1-2 percig állok, vagy ülök, rögtön bevörösödik, és ég. Tehát szinte sosincs normális színe a lábamnak. Borzasztóan zavar, mert ha egy kicsit is kilátszik a lábam a cipőből, mindenki megbámulja. Vizsgáltak angiológián, immunológián, kardiológián... de semmi eredmény. Kaptam értágító gyógyszert, amitől még rosszabb lett, minden tünet maradt, csak mellé be is dagadt a lábam. Az immunológián azt a tanácsot kaptam, hogy vegyek részt egy önbizalom növelő tréningen, ahol segítenek elfogadni. Tényleg nincs rá megoldás? Nagyon szeretnék nyáron papucsban sétálni anélkül, hogy megdöbbent arcok vizslatnának. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a keringési zavar témában

        Kedves Kérdező! Próbálkoztak már keringésjavító pentoxifillinnel? Ez tablettában, infúzióban is adható. Érdemes kipróbálni, ha még nem alkalmazta eddig.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 16., 13:43; Megválaszolva: 2011. március 17., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: