• Mivel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nem tudom onoknek menyire erdekuk a kovetkezo kerdes amit kerdezek de remelem hogy tudnak segiteni.!!!szeretnek egy ertisztitast vegezni de gyogyszerek nelkul termeszetes es gyogynovenyeket felhasznalva a neten nagyon sokat ki is adot de szinte mindegyik a fokhagyma kurat javasoja amejik meg nem azt javasolja az valamijen gyogynovenyeket de en nem nagyon tudok semmi gyogynovenyhez hozaferno mert errefele ojanok nincsenek es most egyaltalan semijen gyogynoveny nincs a reten sincs. onok szerint igaze hogy a fokhagyma tisztitja ez ereket???? es ha igen akor menyi javalot belole naponta ami valamit is er. valaszat koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érelmeszesedés témában

        Kedves Kérdező! Az így túlzás, hogy kitisztítaná az ereket, ha valakinek előrehaladott érelmeszesedése van, akkor nem elég gyógynövényt alkalmazni. Leginkább az érelmeszesedés megelőzésében segít, vegyen gyógynövény boltban fokhagyma kapszulát, ezen az adagolás is rajta van.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 14., 21:23; Megválaszolva: 2011. március 16., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: