• Téves diagnózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő. Két hete a bal egyes lábujjamon kékes elszineződést tapasztaltam. Háziorvosi beutalás utján sebészeti vizsgálatra kerültem , ahol szemrevételezéssel megállapították , hogy izületi problémám van és Fastum géllel kenegessem . Panasz esetén két hét mulva kontroll.Már egy hete kenegetem de semmi különösebb javulás nincs. Lehet ,hogy nem is izületi probléma van ,hanem érszülületi? Most akkor hova forduljak panaszommal?Tisztelettel várom válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a lilás lábujj témában

        Tisztelt Kérdező! A kékes elszíneződés nem utal érszűkületre. Amennyiben nincs fájdalom, érzészavar vagy seb a lábujjon nem kell kezelni. A fenti tünetek esetén a sebészetre/érsebészetre kell visszamenni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 26., 13:06; Megválaszolva: 2011. február 28., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: