• Hogyan csökkenthetem az koleszterin és a triglicerid szintet homeopátiával?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! A tanácsát szeretném kérni,mert mostanában voltam vérvételen és a VDLkoleszterinem(1,50volt az érték)és a triglicerid értékem(3,3)is magas lett.A háziorvosom nem javasolt különösebb terápiát a kezelésre,azon kivül.hogy évek óta szedem a Decholest nevű tablettát,ami szerintem nem nagyon használ.Nagyon nyugtalanít ez az eredmény és ezért a tanácsát szeretném kérni,hogy mit javasolna az eredményeim javulásáért.Esetleg milyen vitamint szedhetnék vagy milyen homeopátiás szerrel javíthatnék az eredményeimen?Nagyon szépen köszönöm válaszát előre is.Tisztelettel:imre pápáról.

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a koleszterin, homeopátia témában

        Kedves Imre! Kérdésére nem lehet egy szóval, egy szerrel válaszolni. Mindenek előtt a szokásos tanácsok címszavakban. Életmód, táplálkozás, mozgás.Homeopátiával legcélravezetőbb lenne az un. alkati szer, de ehhez fel kell keresnie egy homeopatát. Amíg erre rászánja magát, szedjen heti egy alkalommal Cholesterolum C30-at és másnaponta Lycopodium C,CH 15. Egy hónap után végeztessen labor vizsgálatot.


        Kérdés: 2011. február 25., 12:40; Megválaszolva: 2011. március 01., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: