• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz,hogy az elmúlt napokban pár dologra lettem figyelmes.Péntek este a szívem úgy éreztem "remegni" kezdett,ami aztán nagyon megrémített.Azóta pedig vasárnap és kedden is 1x-1x úgy éreztem mintha egyet kicsit ugrott volna a szívem,mintha "kihagyott" volna. Ezenkívül semmi panaszom,fiatal nő vagyok. Csak nagyon aggaszt a dolog, egyébként is stresszes időszakban vagyok de ez még tovább fokozza ezt. Kérem adjon tanácsot mitől lehet ez,illetve mikor kell orvoshoz fordulnom a panaszaimmal. Előre is köszönöm segítségét üdvözlettel Napsugár

        Dr. Csuth Ágnes válasza a extrasystole témában

        Kedves Napsugár! Extrasystolái lehettek, ezt okozhatja nagyobb étkezés, stressz, kávé, tea. Szedjen Magne B6-ot, kerülje a stresszt, kávé-, tea- és alkoholtilalom!Ha így is panaszos, kardiológiai kivizsgálás indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 22., 17:24; Megválaszolva: 2011. február 23., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: