• Érbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Régóta érszükületes vagyok nem dohányzom az ereim nagyon meszesek mindenhol kétszer műtöttek sp-ét és aszpirin vérhígítot szedek azt szeretném meg kérdezni hallottam ahri-vitalionrol hogy feloldja az erekről a meszesedést igaz ez,vagy tudna-e valamit ajánlani.Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Bene Orsolya válasza a érelmeszesedés témában

        Kedves kérdező! A készítménnyel kapcsolatosan klinikai vizsgálat nem készült (ami nagy betegszám mellett bizonyítaná, hogy hatásos-e, valóban csökken a meszes plakkok kialakulása, csökkennek-e a panaszok), saját tapasztalatom sincs sok vele, mindenesetre kipróbálni nem árt, de szigorúan az orvos által javasolt szerek szedése mellett.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. február 20., 08:14; Megválaszolva: 2011. február 21., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó