• Pulzus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni hogy nekem a pulzusszámom nyugalmi állapotban is 80-90-100 ez normális?Rosszul nem szokom érezni magam.Testsujom95 nem azért nagyobb a pulzusom?A páromnak pedig50 az nem tul kevés?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! A szapora pulzus oka lehet vérszegénység, alacsony folyadékfogyasztás, endokrin okok, kardiológiai ok, illetve valóban a túlsúly is okozhatja, vizsgálattal tisztázható a pontos ok. Az alacsony pulzus oka lehet ingerképzési, ingervezetési zavar, magas vérnyomás, pajzsmirigy alulműködés, stb. Mindketten keressék fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 17., 21:34; Megválaszolva: 2011. február 20., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: