• Meddig szedjem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma voltam a háziorvosnál,szívritmus zavar és stresszes állapot miatt.A következőket írta fel,de azt elfelejtette mondani hogy meddig szedjem,tudna ebben segíteni? Talliton 6.25mg-2*1 naponta Fromtin 0.25 mg-3*fél naponta Magnézium pezsgőtabletta 1 naponta. A másik kérdésem,hogy mikor hat a Talliton szívritmuszavar esetén,mikor múlnak a panaszaim?Eddig 2 db-ot vettem be,ritkult a panaszom,de még mindig érzem az extra ütéseket.Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! ezeket folyamatosan kell szedni, a következő kontrollig mindenképp, magától ne hagyja abba egyiket sem. A ritmuszavar kialakulását számos dolog befolyásolja: stressz, étkezés, élvezeti szerek, ingervezetési zavarok, ezért azt megmondani, hogy mikor lesz az az időpont, amikor teljesen panaszmentes lesz, lehetetlen.Sokszor látjuk, hogy hosszú panaszmentes időszak után újra jelentkezik a probléma.Figyeljen oda életmódjára, szedje a gyógyszereket, rendszeresen járjon kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 04., 22:47; Megválaszolva: 2011. február 07., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó