• Agyi érszűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2005-ben az mr-kimutatta állitolag baloldali agi érszükületem van.Kaptam akkor gyógyszereket.(Magne B6.Divascán.MemorilStimuloton)Mert Akor állandoan fájt a fejem és akármennyit aludtam a szemem mindig lecsukodott.Még állva is ,meg elszédültem .Akkoriban volt egy válásom és lehet hogy a sok ideg is hozzájárult.Azóta kiengyensújjozott az életem dolgozom nevelem a gyerekeimet és 2 éve szültem mégegy gyereket.A panaszaim ismét jelentkeztek a munkahejen állandoan lecsukodik a szemem fárattvagyok borzasztoak a fejfájásaim és mindenen ideges leszek .Rendszeres véradó voltam de páréve abbol is kizártak Az orvosi papiromra ez van irva DIAGNOZISNAK(Tensiogen cephalalgia Vasc cephalalgia Disztimia ) Kérném segitségét ez mi valojában mire számithatok (Gerinc sérvem is vana papiromon ez áll (JObra konvex scoliosis van )KÖSZÖNÖM A SAEGITSÉGÉT (KIS ERZSÉBET)

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a érszűkület témában

        Kedves Erzsébet! A fáradtsága, idegessége, fejfájása lehet a hangulati zavarából (dystymiaból) adódó. Emellett okozhatja alacsonyabb vérnyomás, vérszegénység. Érdemes lenne a pajzsmirigy hormonok vérszintjét is ellenőriztetni, ott nincs e valamilyen eltérés. Az agyi érszűkülete nagy valószínűséggel fejlődési variáció lehet, és az agy megfelelő vérellátással bír, mert más erek révén ez biztosított, úgyhogy ezt nem tartom valószínű oknak a panaszai hátterében.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. január 25., 14:39; Megválaszolva: 2011. február 08., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: