• ...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár napja-4. napja- mellkasi fájdalmam van. Szorít és zsibbad a bal oldalam. Néha gyorsabban, néha lassabban ver a szívem olyan érzésem van, de folyamatosan erőteljesen nyom. Szorongás, fáradtság miatt kialakulhat ilyen érzés? Nem tudok elmenni orvoshoz mi a teendő ilyenkor? Esetleg valami természetes gyógymód létezik ilyenkor? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panasz oka lehet kardiológiai, mozgásszervi, lelki, stb. A tünetek leírása alapján hiba lenne bármilyen diagnózist mondani, kzelést javssolni, csak az orvosi vizsgálat tisztázhatja panasza okát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 20., 11:35; Megválaszolva: 2011. január 21., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó