• Koleszterin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        7,4 koleszterin értékre milyen nem szintetikus javallatuk van..pl esterin megfelelő lenne, vagy szükség van másra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Kipróbálhatja az Esterint, majd 1,5-2 hónap múlva kontroll. Ha akkor is magas, elnegedhetetlen a statin szedése.Az Esterin mellé zsír- és szénhidrátszegény diéta is szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 15., 09:10; Megválaszolva: 2011. január 17., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó