• Nyaki ér elzáródással lehet-e csinálni valamit ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bal oldali nyaki ér elzáródásom van , a jobb oldali az 30%, . Mit lehet tenni, hogy a bal oldal javuljon a jobb oldal ne romoljon.Gyógyszeres kezelés azt kapok, habár a vérnyomásomat nem tudják be állitani.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a nyaki ér elzáródás témában

        Kedves Kérdező! Az elzáródott oldallal már sajnos nincs teendő. Az ellen oldal védelmére nagyon fontos a vérzsírok normál érték alatt való tartása, vérrögképződés gátló szedése, a vérnyomás és vércukorszint megfelelő szinten tartása és rendszeres, nem megerőltető mozgás pl. kerékpározás, séta, kocogás.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. január 08., 16:36; Megválaszolva: 2011. január 10., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: