• Pulzus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! A kérdésem az lenne,hogy a pulzusom a legtöbbször emelkedett80-90 terhelés vagy izgalom hatására 100 fölé is emelkedik.Pánikbeteg vagyok .Nem tudok szív-és érrendszeri betegségről sem.A családban van háziorvos Ő ennek tudja be.Mostanában fáradtnak és kimerültnek érzem magam,itthon dolgozom ezért különösebb stressz nem ér.Nem vagyok túlsúlyos,inkább vékony.A vérnyomásom is alacsonyabb a normálisnál.De a pulzusomat sokszor érzem,sok EKG-n és vérvételen is túl vagyok,de semmi minden normális.Mi okozhatja?Újabban izzadok máskor majd megfagyok.A kezem és a lábam is legtöbbször hideg.Köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora szívverés témában

        Oka lehet alacsony folyadékfogyasztás, stressz, pajzsmirigy túlműködés és egyéb endokrin okok, vérszegénység, stb. A pajzsmirigyfunkciót érdemes ellenőriztetnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 03., 09:01; Megválaszolva: 2011. január 05., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: