• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ! Szeretném megkérdezni,hogy létezik e olyan ember akinek életében nincs extraszisztoléja vagy más jellegű ritmus zavar??Valamint szeretném megkérdezni annak a gyógyszernek a nevét amit nyelv alá kell rakni és azonnali pulzusszám csökkenést okoz.Tisztelettel:K.Ottó

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Ottó! Nehéz elképzelni, hogy legyen olyan ember, akinek sose volt még ritmuszavara, ugyanis már a szapora pulzus is nnak számít, az pedig stresszhatásra sokunknál bekövetkezik. A nyelv alá fújható szerek közül vérnyomáscsökkentőt ismerek, ez a Cordaflex, vagy koszorúér-tágítót, ez a Nitromint, kifejeztett pulzuscsökkentő nincs.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 02., 15:33; Megválaszolva: 2011. január 07., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: