• Erős szívdobogás este és ébredésnél, stressztől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hetente jelentkezik nálam este lefekvéskor vagy álmomból felkelve, az erős szívdobogás,ami után nehezen tudok visszaaludni,mert érzem a nyakamnál és a fülemnél is.Októberben egyszerre sok rossz dolog ért,de nem érzem magam stresszesnek.Egészségesen élek(de nem sportolok) és egy éve kerülöm a stresszt,nem idegeskedek,nyugodt vagyok.Vérnyomásom ma 81/79 volt.Napi két kávét iszok és kétnaponta szedem az Actival multivitamint.Lehet,hogy az a baj?

        WEBBeteg szakértő válasza a szívritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! A kávé, a stressz, nehéz étkezés okozhat ilyet, de akár szívbetegség, pajzsmirigy-túlműködés, vérszegénység, stb. is állhat a háttérben. Kivizsgálás javasolt


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 14., 09:59; Megválaszolva: 2010. december 16., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: