• Mellkasi panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Kívánok! Egy 22 éves sportoló vagyok. Az elmúlt időben sajnos egyre gyakrabban érzek a bal mellkasomban fájdalmat, kellemetlen szúró érzést, de igazán nem tudom jellemezni. Ezek mellett körülbelül 10-13 napja a bal kezemen zsibbad a kisujjam. Nem tudom mit csináljak Tudna nekem segíteni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Először is alapos fizikális vizsgálat, EKG javasolt. Vagy a háziorvost vagy a sportorvost keresse fel, mert alapvetően azt kell eldönteni, hogy kardiológiai vagy egyéb, pl. mozgásszervi ok áll-e a háttérben. Ez csak vizsgálatokkal lehetséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 08., 00:59; Megválaszolva: 2010. december 09., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó