• LÁBDAGADÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr! A lábaim főleg bokatájon és az alsó lábszáron állandóan dagadnak. Hiába veszek be vízhajtót, picit csökken a dagadás, de utána újra visszadagad. Március óta kb. 3-4 cm-el vastagabb lett. Mitől dagadhat, milyen orvoshoz forduljak? Tisztelettel Sz.Tné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábdagadás témában

        Kedves Kérdező! Szívelégtelenségben, veseelégtelenségben, visszeresség esetében is dagagdhat a láb. Először háziorvosát keresse fel, aki a megfelelő vizsgálatok után kezelni vagy tovább utalja önt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 05., 04:14; Megválaszolva: 2010. november 07., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó