• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.! 18 hetes terhes vagyok.Szeptember 13-án genetikai vizsgálatokon.Két ultrahang vizsgálatom volt, egymás után. De Echocardiographia ultrahang volt, a második.Eredménye.A magzati vizsgálatnál a szivüregek alakja, helyzete, mérete szabályos.A kamra sövény zárt.Súlyos szivfejlődési rendellenség nagy valószinűséggel kizárható.A jobb szivfél tágabb.a bal kamra, és a jobb kamra 1/1,7.Aorta 1,4 mm.Arteira pulmonalis 3,4 mm. Szűkebbnek imponáló bal szivfél. De mit jelent a magzatomra ez? Előre is köszönöm. Üdv: L. Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magzat témában

        Kedves Szilvia! Nagyban segítené válaszadónk munkáját, ha az echoc. elvégzésének okát is elküldené a lelettel együtt újra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 19., 15:51; Megválaszolva: 2010. szeptember 21., 15:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: