• Szívinfarktus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        NAGYON FÁJ A BAL OLDALAM ÉS ZSIBAD A LAPOCKÁM ALATT ÉS A KAROM.MEG FÁJ BAL NYAKAM ÉS A KAROM MEG ÁLLANDÓAN HÖ HULLÁM JÖN RÁM.ÉJSZAKÁKAT NEM ALSZOM ÉS ALEG ROSZABB HÁNYNGEREM IS VAN MEG SÜRVEN KELL WCÉZNEM.EGY HÓNAPPAL EZELÖTT VOLT EGY IDEG ZSÁBÁM A BAL OLDALAMON A LAPOCKÁM ALLAT.ÉS AZÓTA EZT ÉRZEM AMIT LEIRTAM.SZERETNÉM MEG TUDNI HOGY MINEK A JELE EZ.VÁLAZSÁT TISZTELETTEL MEG KÖSSZÖNÖM.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        A panaszának kardiológiai, mozgásszervi eredete egyaránt lehet, forduljon mielőbb orvoshoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 12:06; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 10:34

        Tudjon meg többet: mellkasi fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        3 éve(biotronik 2 elektrodás) pacemakerem van. mágneses csíkhoz rögzített rolós szunyoghálót, mely aluprofilon van rögzítve - biztosággal használhatom-e
        Kedves Doktornő! Mellkasi fájdalmam volt és ájulás érzetem két héttel ezelőtt. A sürgősségin azt mondták valószínű, hogy ez egy reflux folyamat volt és a gyomorsav a probléma, de javasoltak kardiológiai kivizsgálást és...
        Évek óta pacemakerrel élő idős ismerősöm (egy éve Syncumar kezelést is kap) 2015. októberi pacemaker felülvizsgálatán a következőket állapították meg: PM vezérelt ütések száma 87% A következő kontorllra idén márciusban, tehát nem...
        Tisztelt doktornó! Veleszületett szívproblémával (aorta billentyű fejlődési rendellenessége) 2010-ben egy sikeres műtétet követően aorta műbillentyűt kaptam.Emiatt rendszeres kontrollvizsgálatra járok, és a fent említett gyógyszert kell...
        Kedves Doktornő! A mai napi (éves kötelező) foglalkoztatás-egészségügyi vizsgálaton az EKG leletem miatt továbbutaltak kardiológus szakorvoshoz,mivel a leletem nem teljesen 100 %-os.Ez áll a beutalón:A V5-ben 1mm-es V6-ban 2mm-es ST depr.A...
        Tisztelt Doktornő! 29 éves nő vagyok, normál testalkatú korábban egészségügyi problémám nem volt. Január középén minden előjel nélkül nagyon heves szívdobogás tört rám vacsora után, az esti órákban. A kórházba saját lábon mentem...
        Kedves doktornő! évente járok a kardiológiai szakrendelésre, mert 4 évvel ezelőtt szívritmuszavart állapítottak meg.Nem kaptam rá gyógyszert ,rendszeresen elmentem kontrollra. Ez évben a vizsgálat eredménye a következő: Az aorta gyök:32...
        Kedves Doktornő! Már korábban többször írtam Önnek. Több kardiológus megvizsgált korábbi mellkasi szorítások miatt, és mindent rendben találtak. Az utóbbi időben elég jól is voltam, viszont kb. 2 hete az extráim száma megnőtt. Ma...
        Tisztelt doktornő! Köszönöm a gyors válaszát. 2006-ban volt katéteres szív vizsgálat akkor jobb coronária spazmust állapítottak,meg. A Kardiológusom szerint nem vagyok koronária beteg, az EKG eltérések, és az aorta billentyű I. insuf...
        Tisztelt Doktornő! Nemrég volt 24 órás EKG-m. Az orvosom megbeszélés nélkül az asszisztenssel kiküldte és kezembe adta. Ezen ritmus zavar nem volt, én sem éreztem. Szerencsére minden nap nincs. (De volt már nem egyszer nagyon gyors remegő...
        Tisztelt Dr.Nő Előre is elnézést kérek amiért regényt írok. Kezdek aggódnia vérnyomásom és a szívem miatt. Omron felkaros vérnyomásmérőm van amivel mérni szoktam a vérnyomásomat. Múlt hétvégén volt rajtam egy hasmenős,lázzal járó...