• Szívinfarktus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        NAGYON FÁJ A BAL OLDALAM ÉS ZSIBAD A LAPOCKÁM ALATT ÉS A KAROM.MEG FÁJ BAL NYAKAM ÉS A KAROM MEG ÁLLANDÓAN HÖ HULLÁM JÖN RÁM.ÉJSZAKÁKAT NEM ALSZOM ÉS ALEG ROSZABB HÁNYNGEREM IS VAN MEG SÜRVEN KELL WCÉZNEM.EGY HÓNAPPAL EZELÖTT VOLT EGY IDEG ZSÁBÁM A BAL OLDALAMON A LAPOCKÁM ALLAT.ÉS AZÓTA EZT ÉRZEM AMIT LEIRTAM.SZERETNÉM MEG TUDNI HOGY MINEK A JELE EZ.VÁLAZSÁT TISZTELETTEL MEG KÖSSZÖNÖM.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        A panaszának kardiológiai, mozgásszervi eredete egyaránt lehet, forduljon mielőbb orvoshoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 12:06; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 10:34

        Tudjon meg többet: mellkasi fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: