• Heves szívdobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Feleségem pár éve pánikbetegségre hasonló tüneteket produkált, melyet - állítása szerint - sikeresen kezelt! Az utóbbi 1-2 évben rendszeresen szívtájéki ritmuszavarról számol be, mely megkeseríti az életünk (nem vesz részt ilyenkor a családi programokban, éjszakánként nem alszik stb). Általánosan igaz, hogy szinte ülve alszik, gyógyteákat iszik, nyugtatót és vitaminokat szed! Pozitív előremozdulás nincs! Orvos vizsgálta, szervi baja nincs! Mit tegyünk?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! Kérdés, hogy milyen vizsgálatok történtek, ha még nem volt kardiológiai kivizsgálás, akkor ezt a biztonság kedvéért el kellene végezni. Ha ez megtörtént, és negatív, akkor pszichológiai vizsgálat és kezelés lehet szükséges,


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 07:58; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: