• Szívritmus zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Pár napja olyan érzésem van mintha nem ritmusosan verne a szívem,1-1 ütés kimaradna.De igazából le írni sem tudom mit érzek csak nem jó.Ha lefekszem egy idő után nem érzem ezt az érzést.Mi lehet az oka?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Hölgyem! A ritmuszavar oka lehet pajzsmirigy-túlműködés, szívbetegség, gyógyszer, anaemia, stressz, élvezeti szerek, stb. Egy kardiológiai kivizsgálásra jelentkezzen be, tisztázni kell a ritmuszavar formáját, lehetséges okát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 14:08; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: