• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztalt Doktor Úr/ Nő! Már több hónapja a bal mellkasom szúr. Mindenféle időszakban előfordult már. De leginkább csak lefekvéskor, és akkor is csak ha a bal oldalamon fekszem. Először elmentem a házi orvoshoz és azt mondta hogy stressztől van és hogy valami női betegség ez. Előtte megnézte az ekg-mat, de rendben volt. Adott rá cataflamot, de nem használt. Közben még szívdobogás érzésem is van, meg mintha kihagyna egy dobbanást. Nagyon nem tudom leírni az érzést. Erősen dobog egyet és lassan vissza. Valahogy így tudnám leírni. Ez mitől lehet? Tényleg stressz? Vagy csak bebeszélem magamnak a betegséget? Ha kell hova menjek vizsgálatra? A mostani házi orvosomhoz nem akarok menni. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem! Érdemes a nem szűnő mellkasi fájdalom miatt egy kardiológiai vizsgálatra bejelentkezni, terheléses EKG, szívultrahang lenne javasolt. A háziorvos tud adni beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 10:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: