• Fáradékonyság!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném kérdezni, hogy mivel küzdhetném le a fáradékonyságot és az álmosságot? Ingadozó a vérnyomásom./80-160/. Pajzsmirigy? bal lebenyen van egy meleg göb, amire nem kell szedni gyógyszert, labort nézetem 6 havonta, még jó. Szívkatéteren voltam, elzáródás nincs, de a terheléses vizsgálatot rövid ideig bírom. Gerincem sokat fáj, kettő csigolyám összecsúszott, ideget nyom a forgóimban, bal lábam gyakran bedagad. Köszönöm válaszát. bjné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradékonyság témában

        Kedves Asszonyom! A kardiológiai státuszát nem ismerem, érdemes a gondozó kardiológustól megkérdezni, hogy a problémáját a szív állapota magyarázza-e.Ha nem, akkor csináltasson egy rutin labort, akár vérszegénység is állhat a háttérben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 19:36; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: