• Alacsony vérnyomás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm.ma éjjel fordult elő velem másodjára ez a jelenség,és nem tudom mire vélni.Először egy reggel történt,miután megittam a reggeli kávémát,persze éhgyomorra.Kezdtem elveszteni az eszméletemet,de tudtam mi történik körülöttem.Kb. 5 másodperc alatt leizzadtam,de olyan mértékben,mintha kilómétereket futottam volna.Elfehéredtem mint a fal,és hányingerem is volt,meg teljesen erőtlennek éreztem magam.Ez az állapot,pár perc után megszünt.Másodjára meg ma éjszaka történt meg velem ez,amikor férjem hirtelen kipattant az ágyból,mert arra ébredt,hogy nem kap levegőt.Persze én is utánaeredtem,és újra lejátszódott ugyanaz,mint először.Szeretnék magyarázatot kapni,mi válthatta ki ezeket a kellemsnek nem nevezhető tüneteket.Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ájulás témában

        Kedves Hölgyem! A rosszullétnek többféle oka is lehet, okozhatja szív- és érrendszeri ok, neurológiai ok, metabolikus ok, stb. Egy belgyógyászati kivizsgálás indokolt lenne első körben, le kell szűkíteni a lehetséges okok körét.A háziorvos segítségét is kérheti a kivizsgálás elindításában.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 19:28; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: