• Kérem segítsen, szívbeteg vagyok!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem másfél hete fekszik kistarcsai korházban, rosz lett az ÉKG-ja, alacsony a vérnyomása, kimaradozik a szive, csináltak neki érfestést de szükületet nem találtak. Jövöhét hétfön csinálnak neki MR-it azt mondta a tarcsai orvos ha be is kell neki ültetni egy kütyüt akkor is nagyon gyenge a szive és a szivizom és közölték a férjemmmel h 5-8 éven belül meghal! és psziholögust is küldtek hozzá annyira kikészült! Kérem segytsen itt vagyok 3 gyerekkel tanácstalanul! Elérhetöségem: 0630/691-4997

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Kérem, küldjön több és pontosabb információt, a leírtak ismeretében nem lehet véleményt mondani.Írja le a pontos diagnózisokat, vizsgálati leleteket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 19., 15:44; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó