• Fáradékonyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy jó ideje kb.4éve nagyon gyorsan elfáradok Vérnyomásom napi 2x1tbl.Coryol mellett rendes értéket mutat 130/80 pulzus 56-72közöttCOPD -met1kaps Spiriva,2x1Kaps EUPHYLONg375mg,2x2PuffAtimos -al igyekszem karbantartani,gyomorcsökkentésére 2x1 Lansoptol kaps 300mg .A szív uh-vizsgálat nem mutat ki lényeges eltérést laborértékek norm. tartományban vannak.Lábdagadásra 1x1Brinaldix2x1 kálium s heti két alkalommal1tbl.furosemid .24éve nem dohányzom,igaz jelentős túlsúllyal küzdök.tipikusan alma formájú az alakom..Néha olyan légszomj jön rám főleg meleg párás időben s olyankor az orvos által felírt nitroglicerin spray-t használok .sokszor bosszant hogy csinálni akarok valamit s ezek a tünetek miatt hiúsul meg minden Mi lehet a tünetek hátterében Köszönöm megtisztelő válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradékonyság témában

        Kedves Uram! Maga a COPD és a túlsúly is magyarázza panaszait, ha kardiológiai kivizsgálása nem volt mostanában, akkor azt esetleg érdemes lenne megcsinálni, egy EKG, egy terheléses EKG sok információval szolgálhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 14., 16:32; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: