• Betalock és Xanax szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Olvasó, Magas pulzusra írt fel az orvos napi 1 50mg-os Betalockot. De általában itthon nem magas a pulzusom,méregetem,egész jó.Tavaly pánikbetegnek titulált és én is úgy gondolom van ebben vmi,ami most újra kijött.Így szedek mellé napi egy 0,25mg-os Xanax-ot is.Azt mondta a doki,ezt így lehet,nincsenek egymásra hatással.Valóban? Itthon is méregetem a vérnyomásom,és a műszer(nem gagyi)tegnap este és ma reggel jelzett ki pulzus szabálytalanságot.Mindkét mérés után csináltam újabbat akkor meg jó volt. Múltkor csinált doki EKG-t azt mondta szabályos csak a pulzus magas,mint írtam az elején. Elmegyek egy kivizsgálásra,megtudjam tényleg szervi baj vagy "csak" pánik. Addig is előre köszönöm a válaszokat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora szívverés témában

        Kedves Olvasónk! Nyugodtan szedje együtt a Betalockot és a Xanaxot. A ritmuszavar egyébként nem mindig jelentkezik, előfordulnak szabályos periódusok is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 14:23; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: