• Rendszertelen szíverés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő,úr Idönként nagyon rosszúl vagyok elkezd nagyon gyorsan verni a szívem és nagyon melegem lesz tőle néha pedig úgy érzem nem kapok levegőt. Mit csináljak? üdvözlettel: Szandra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora pulzus témában

        A panaszt okozhatja szívbetegség, pajzsmirigy-betegség vagy egyéb hormonális eltérések, a stressz, stb. Egy kardiológiai kivizsgálásra kérjen időpontot először, elsőként ezt kell tisztázni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 02., 08:49; Megválaszolva: 2010. július 02., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: