• Mi lehet a bajom, már nem tudom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múltkor volt egy rosszullétem. Először hányingerem volt, majd kiakart ugrani a szívem és remegett a kezem. Nem tartott sokáig, de nagyon megijedtem. Csináltak EKG egy héttel később nem mutatott semmit. Majd vérvételre mentem, az sem jelzett semmi különöset. Amiláz 105 volt, összkoleszterin 2.7. Azt mondták ez jó. Vérnyomásom 137/74. Fél éve fekete karika van a szemem alatt.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Panaszait okozhatja pl. kardiológiai ok, pajzsmirigy-probléma, neurológiai, lelki ok, stb. Részletes belgyógyászati vizsgálat javasolt, ha nem igazolódik szervi ok, akkor pszichológus véleményét is érdemes kikérnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 25., 20:16; Megválaszolva: 2010. június 27., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: