• szívbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Úr!

        Édesanyám ma volt mellkasröntgenen, és ebben szeretnék segítséget kérni, hogy negatív a diagnózis, vagy szakorvoshoz kell fordulnunk?

        "A rekesz mélyen áll, éles konturu. Mk.lat.sinus szabad. A tüdőben beszűrődésre utaló jel, vagy egyéb körülírt kóros nem látszik.

        A cor balra egy ujjal nagyobb. Az aorta gracilis.

        Vélemény: vitium? "

        A Tüdő talán negatív, de a szívben nem vagyok biztos.

        Előre is köszönöm, várom válszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        Előző kérdésére a választ az alábbi linken találja:

        http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/sziv_es_errendszer/34300


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-07 09:27:18; Megválaszolva: 2010. június 07., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: