• WPW szindróma és szoptatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        12 éve diagnosztizálták nálam a WPW szindrómát. Gyógyszert is szedtem (Bisoblock 5 mg), de a terhességem alatt abbahagytam.  Ez év januárban szültem, még szoptatok - kb. kétszer naponta. A várandósság alatt nem volt semmi problémám a gyógyszer elhagyása miatt, azonban mostanában kezdenek kiújulni a tünetek. A kérdésem az lenne, hogy elkezdhetem-e újra a gyógyszerszedést?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a WPW témában

        Kedves Kérdező!

        Javasolnék egy kardiológai kontroll vizsgálatot, hogy mennyire súlyosak a tünetek, valóban szükséges-e gyógyszer szedése. Ha igen, akkor ellenjavallt a szoptatás.


        Dr. Mészáros Lajos
        urológus

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-05-04 13:44:05; Megválaszolva: 2010. május 04., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: