• Mellkasfelvétel eredményének értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Chr. pangás a kisvérkörben sziv a norm. felső határán: Tágabb elongált aorta.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkas röntgen témában

        Tisztelt Kérdező!

        Életkor ismeret nélkül nehéz nyilatkozni és előzmények sem állnak rendelkezésre. Javasolt egy rutin belgyógyászati vizsgálat, vérnyomás beállítás.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-19 11:19:02; Megválaszolva: 2010. április 19., 11:19

        Tudjon meg többet: mellkas röntgen
      • Kérdések és válaszok a témakörben: