• Szívnagyobbodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem csak annyi lenne, hogy mi van akkor ha szívnagyobbodásom van? Mi a következménye? Mit tehetek ez ellene?

        WEBBeteg szakértő válasza a szívbetegség témában

        Kedves kérdező!

        Önmagában ennyi információ alapján nem lehet véleményt mondani, kérem írjon több konkrétumot (pontos diagnózisok, milyen betegségei vannak, milyen fokban nagyobb a szíve, mik a panaszai). ez esetben tud rá szakértőnk értékelhető választ adni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-16 09:20:07; Megválaszolva: 2010. április 16., 09:20

        Tudjon meg többet: szívbetegség
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor! Párom 23 éves, 2015. augusztusában ritmuszavart érzékeltek nála, mely később magától megszűnt. 2016. január elsején újból visszatért. (Előző este jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott) Akkor sem gyógyszeres sem...
        Tisztelt Doktornő! Ma voltam kardiológiai vizsgálaton, ahová rendszeresen járok. A szívultrahang vizsgálat eredménye nyugtalanít, annál is inkább, mert hajlamos vagyok a pánikra. A kardiológiusom szerint most rosszab az állapotom, az előző...
        Kórházi kivizsgáláson voltam, kardiológiai panaszokkal. Itt egy hasi UH keretében kiszűrték, hogy a hasüregben aorta tágulat van.(Az abdominalis aorta a köldök magasságában kb. 8,5 cm hosszúságban orsószerű tágulat formájában...
        Tisztelt Doktor Nő! Azt szeretném kérdezni, hogy évek óta van egy asszimetrikus septum hypertrophiám /szeptum megvastagodott: a septum és a hátsó fal 22-10mm/Szívultrahang megtartott kamrafunkciót mutat , a szeptum hypertrophya gradiense...
        Jó napot kîvànok.Olyam kèrdèsem lenne nekem a balkezemtöl a belső részém érzem a fájdalmat.Az mi lehet?Mert a szivemnèl sigarzik be.
        Kedves Doktornő! Tegnap voltam tüdőszűrésen, ahol megmérték a vérnyomásom is. Értéke 115/68 pulzus 42. A pulzusom mostanában gyakran ilyen alacsony. Szeretném megkérdezni, hogy normális-e ez az alacsony érték? Válaszát előre is...
        Kedves Doktornő!Kb. egy hete bevittek a sürgősségire mert erős szívdobogást(erős feszülő érzés kb. 2-3 másodpercenként,plusz enyhe légszomj)éreztem. Ott azt mondták extra ütéseim vannak és nem ürül ki rendesen a szívem ezért...
        Tisztelt Doktorno! Azzal a kerdessel fordulok onhoz mivel magas pulzust allapitottak tavaly es kaptam is ra gyogyszert Concor 5mg. A kezelest indottuk 2x2,5 mg-al ez hatott is mostanaig. Kardiologusommal a beszeltek alapjan emeltem a dozist 1x5mg es este...
        Tisztelt Dr-Nő!5-éve van magas vérnyomásom covecard10/5mg szedek napi ix. 3 éve van ritmuszavarom amire heti 3x1 cordenoret szedek. Az utolsó holterem :SR,jó diurnalis ritmus mellett minősített ritmus-vezetési zavar nem volt.Myerburg1/A VES-ia.Nem...
        Tisztelt Doktornő! 32 éves nő vagyok, és szeretnék teherbe esni. Kettes típusú cukorbeteg vagyok (gyógyszeres), és szapora pulzusra szedek naponta egy szem 5 mg-os Nebibetát. A háziorvosom írta fel, azt mondta, hogy erősebb gyógyszert nem kell...