• Szívnagyobbodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem csak annyi lenne, hogy mi van akkor ha szívnagyobbodásom van? Mi a következménye? Mit tehetek ez ellene?

        WEBBeteg szakértő válasza a szívbetegség témában

        Kedves kérdező!

        Önmagában ennyi információ alapján nem lehet véleményt mondani, kérem írjon több konkrétumot (pontos diagnózisok, milyen betegségei vannak, milyen fokban nagyobb a szíve, mik a panaszai). ez esetben tud rá szakértőnk értékelhető választ adni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-16 09:20:07; Megválaszolva: 2010. április 16., 09:20

        Tudjon meg többet: szívbetegség
      • Kérdések és válaszok a témakörben: