• szívtájéki szúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő!

         Szeretném megkérdezni, hogy az nem utal-e szívbetegségre, szívérbetegségre, ha néha érzek szívtáji, mellkasi szúrást. 2 éve voltam szív ultrahangon, akkor mindent rendben találtak.

        Válaszát előre is köszönöm!

         

         

        Tisztelettel: Eszter

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szívtáji fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A szívtáji szúró érzés egy nagyon gyakori és nem specifikus tünet. Okozhatja mozgásszervi, légzőszervi, emésztőrendszeri és kardiológiai probléma is. Mivel két éve nem volt vizsgálata, egy rutin fizikális vizsgálat, EKG javasolt. Jegyezze fel, hogy mikor jelentkezik a szúró érzés, meddig tart és mire szűnik meg.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2009-11-29 19:21:24; Megválaszolva: 2009. november 29., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: