• Mit tehetek a szívem egészségéért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Melyek azok a tényezők, amelyeknek figyelembevételével jelentősen csökkenthetem a szív-és érredndszeri betegségek kockázatát?

        WEBBeteg szakértő válasza a érrendszer, egészség témában

        A legfontosabbak: kerülje a dohányzást, ha túlsúlyos, ideje leadni a fölös kilókat - a rendszeres testmozgás segít. Figyeljen oda az étkezésére: ne fogyasszon magas koleszterintartalmú ételeket.

        Cukorbetegeknél elengdhetetlen a diéta tartása és a rendszeres vércukorkontroll. Mérje rendszeresen vérnyomását, és kerülje a pszichés stresszt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2009-07-19 21:23:15; Megválaszolva: 2009. július 19., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: