• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olvastam,hogy a Richter gyógyszergyártónak van egy- év gyógyszere- a kolezsterin

         

        csökkentésére.Szeretném tudni a gyógyszer nevét,és azt,hogy a házi orvos felírtatja-e?

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterincsökkentő témában

        Kedves kérdező!

        2006-ban két gyógyszer nyerte el az "Év gyógyszere" díjat. Feltételezhetően Ön az Ezetrolra gondol (a Richter egy másik, vérnyomáscsökkentő kombinációs készítménnyel nyert), mely a bélrendszerben gátolja a koleszterin felszívódását. Ezt a gyógyszert a háziorvos kedvezményesen kardiológus, belgyógyász, vagy ideggyógyász javaslatára írhatja fel.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 10:01:46; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: