• Mivel lehet a göböket eltüntetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr!

        Leiden féle mutáció V-faktor -t állapítottak meg nálam. Syncumart szedtem. A férjemmel babát szeretnék, ezért az orvos a Syncumar elhagyásával a Clexane injekció használatát írta elő. Az injekció beadását követően annak helyén göb keletkezik a bőröm alatt, mintha a beadott folyadék begyülne. Fertőtlenítőszert (Egisept) is használok. Nagyon lassan múlik el egy-egy göb (több hét). Mivel ezen területeket az újabb injekciónál kerülöm, lassan úgy érzem, hogy nincs hova beadnom az újabb és újabb injekciót. Tud ajánlani valamilyen kenőcsöt, vagy más valamit ami gyorsabban elősegíti a göb eltünését? 

        Köszönettel

        Magdolna

        WEBBeteg szakértő válasza a injekció témában

        Kedves Magdolna!
         
        Helyileg ható kenőcsöt javaslok, pl. SP54 is alkalmas erre. A problémát mindenképpen jelezze a kezelőorvosanak is, hiszen a tartós használatot ez megneheziti.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:54:24; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: