• Mi lehet az ok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy mit vizsgáltassak ki? Tüneteim: déli órákra kézzsibbadás, ami sokszor az esti lefekvésig kitart, majd úgy 1 óra múlva megszűnik, sűrűn kell mély levegőt venni, gyengeség érzet, szaporább szívdobogás, mellkason belül bizsergés szerű érzés, belül kiszárad a szám. Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a kézzsibbadás témában

        Kedves kérdező!

        Panaszai eléggé szerteágazóak, a mellkasi panaszok, szapora szívdobogás miatt indokolt kardiológiai vizsgálat (EKG, szívultrahang, esetleg terheléses EKG), a karzsibbadást okozhatja mozgásszervi eltérés is (reumatológus, neurológus vizsgálhatja), de stressz, szorongás is okozhat ilyen panaszokat, ezirányú vizsgálat is szóba jön.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 19:36:03; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: