• Laborleleten mit jelentenek az alábbi rövidítések, és mi van akkor ha ez több, vagy kevesebb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A férjem és én is voltunk vizsgálaton, háziorvos küldött el minket. Mindkettőnknek más miatt, de vérvétel, és vizelet volt neki is, nekem is. Ma mentem a leletekért, és mindkettőnkén voltak + és - jelek is. Ezeket most begépelem, Gondolom ezek eltérőek a normáltól, azért jelölik így. Mit jelentenek? Mert nem igazán találtam meg mindent az interneten. A többi leletet a jövő héten küldik vissza a háziorvoshoz, így akkor visszük el ezeket is. Ez az én leletem: NEUT-neutrofil 47,3% (Referencia érték:50,0-75,0) EO-eosinofil 10,1% (R.é.:0,0-6,0) Koleszterin 5,34 mmol/l (R.é.:3,9-5,2) Transferrin 332,0 mg/dl (R.é.:200,0-310,0) ÖF 93,0 g/l (R.é.:66,0-83,0) Ez a férjemé: MCHC vvt. átl. hgb konc. 36,6 g/dl (R.é.:32,0-36,0) Koleszterin 5,41 mmol/l (R.é.:3,9-5,2) TG 2,9 mmol/l (R.é.:0,5-1,71) HDL-koleszterin 1,07 mmol/l (R.é.:1,55-2,1) Üledék fvs viz 20,0 sejt (R.é.: 0,0-4,0) Köszönöm, előre is a segítséget. Anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép, labor témában

        Kedves kérdező!





         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg szerkesztőség

         WEBBeteg szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-05-22 22:46:23; Megválaszolva: 2011. október 03., 06:30

        Tudjon meg többet: vérkép, labor
      • Kérdések és válaszok a témakörben: