• Leszázalékolhatnak-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Úram!!

        Azzal fordulok önökhöz 19-éves lány vagyok gyerek korom óta szívbeteg vagyok volt már egy mütétem ami fö érszükület volt még egy mütétem van ezt irja az orvos: szük anulus-2.foku AOI Ross-Konno V. ao mübill.lenne.

        Nos mivel 5-kilonál többet nem emelhetek és nyugot élet módot irt elö nekem dr.Kádár Krisztina fő orvos nő. Azzal fordulok önökhöz hogy lehetséges e hogy le százalékoljanak ilyen idösen

        Elöre is köszönöm válaszukat

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékoltatás témában

        Kedves Kérdező!

        Amint leírja, jelenleg egy aorta billentyű szűkülete és elégtelensége van, mely miatt Önnek a jövőben egy szívműtétet helyeztek kilátásba, amelynek célja az aorta billentyű kettős elváltozásának a megszüntetése, valószínűleg egy saját és egy műbillenytű felhasználásával összetett módon. Ezen beavatkozás egy nagy műtéti beavatkozás lenne. Nem tudni, hogy a leletei mellett mennyire panaszos, de a leszázalékoltatásnak mindenképpen van létjogosultsága. Azonban a szívműtét önmagában valószínűleg nem lesz elegendő a teljes leszázalékoltatásához.

        Dr. Palotás Lehel szívsebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 17:25:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: