• Lábdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Azt szeretném megkérdezni,hogy a szivkatéterezés során  / 2 hónapja volt/ ha netán szivelegételenség volt az látható volt-e?

        A boka vizesedés akkor áll-e fenn ha az ujj benyomat néhány másodpercig vagy hosszu percekig  látható?
        A szivelegételenség jár-e komoly fájdalommal vagy esetleg olyan fáradsággal ami csak időnként van? Bár van elég eü problémám de sajnos nagyon hipohonder is vagyok, ezért kérezek ennyit. Elnézést! 

         

        WEBBeteg szakértő válasza a ödémás láb témában

        Kedves kérdező!



         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 22:39:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: