• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEDVES DR.NŐ

        40.ÉVES NŐ VAGYOK,ÁLLANDÓAN SZÍV TÁJÉKI FÁJDALMAM VAN,VOLTAM EKG.KIVIZSGÁLÁSON,NEM TALÁLTAK SEMMIT,DE SZEDNEM KELL A GYÓGYSZEREKET,AMIK A KÖVETKEZŐK!

        NEBILET,QVAMATEL,ASPIRIN PROTECT,NITROMINT TABLETTÁK!

        JANUÁR ÓTA SZEDEM,AZ ELSŐ 2.HÓNAPBAN JÓL ÉREZTEM MAGAM,DE MÁRCIUS ÓTA ISMÉT FÁJDALMAIM VANNAK,SÜRÜN FÁJ AZ AHOGY VER A SZÍVEM,ÉS OLYAN GÖRCSÖS FÁJDALMAM IS VAN,HOGY NEM TUDOK MEGMOZDÚLNI,ÉS A LEVEGŐ VÉTEL SEM JÓ,A HÁTAMBA SOKSZOR KISUGÁRZIK A FÁJDALOM! MI LEHET EZ???????

        TISZTELETTEL VÁROM VÁLASZÁT

        KÖSZÖNETTEL

        ÁGNES

        WEBBeteg szakértő válasza a szívtáji fájdalom témában

        Kedves Ágnes!

        Nem derül ki, az EKG kivizsgálás csak egy EKG-t, vagy esetleg mást is jelöl-e. A mellkasi panaszok miatt szívultrahang, illetve terheléses vizsgálatok (terheléses EKG, izotóp) lennének még indokoltak a koszorúér-betegség kizárása végett. Ilyen jellegű fájdalmakat egyébként gyakran okoz mozgásszervi eltérés, a gerinc kopásos betegsége is, érdemes lenne rheumatológiai kivizsgálást is végezni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 21:41:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: